Jul 5, 2012, 9:52 AM  

Пожелах си 

  Poetry » Other
706 0 4

Пожелах си лятно синьо небе.

Изгрев на брега на морето.

И едно споделено кафе,

в термос ще нося което.

 

Пожелах си глас, който ме вика,

дори и да не е по име

който„ Тя“ - с главна буква ще срича,

и това да ме топли и зимата.

 

Пожелах си цветя, цяла градина.

Пожелах си топла прегръдка.

И Любов до последната моя година!

Пожелах си от залеза глътка...

 

Пожелах си!

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??