Jun 17, 2014, 10:00 PM

Пожелах за рождения си ден... 

  Poetry » Other
357 0 1

Подари ми прегръдка - 
събуди стари чувства заспали...
Или може би  изгрев... И да бъде такъв, който сетивата да пали...

Или нека да бъде мечта –
смешна приказка в шарена книга.
Подари ми търпение, че при мен то някак вечно не стига...

Миг ми дай,
в който Вятър ми гали косите...
И върни ако можеш младежкия блясък в очите...

Подари ми целувка,
дето  сълзù от лицето  избърсва...
Подари ми Любов, но такава да бъде, че да не свършва...

Напиши, посвети – стих, писмо, разказ ... Защо не  поема... ?
Подари ми всъщност... каквото поискаш – 
С благодарност и с Обич подаръка аз ще приема! 

П.П. Пожелах си!
Може би в редовете съм скрила бленувана моя мечта...
Знам! Като духна свещите, ангел ще помогне да се сбъдне и тя...


iren 16.06.2014г.

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ееех, Симо...Стих, разказ, писмо, а защо не коментар?
    Такъв мил коментар - спокойно също може да бъде дар!
    БлагоДаря за което!
Random works
: ??:??