Dec 19, 2006, 12:39 PM

ПОЖЕЛАНИЕ 

  Poetry
939 0 2
С твойте коси златисти
усещтам - лятото горещто,
а твоите усни прекрастни,
усмихващи се, лъчезарни,
разцъфтявам всеки път,
когато нежно промълвят.
Когато ме погледнеш,
ме даряваш със живот!
И сърцето мое заледено,
тъй нежно го топиш.
И ето, отново си отмина
днескашният ден, тъй ощастливен,
че можах отново да те видя
и в тоз прекрасен ден.
А как горещо аз мечтая,
да ти пожелая през нощта
Лека и спокойна нощ.

© Румен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??