Jan 1, 2008, 4:48 PM

Пожелание 

  Poetry
692 0 3
За много години, приятели от Откровения!
Нека се сбъднат всички ваши мечти!
Нека  2008 година Ви донесе щастие и вдъхновение!
Здраве, късмет, успехи и  по-хубави дни!!!
Надежда за изстрадалата ни родина,
хляб за гладните и покрив за бездомните!
Топлина за студуващите без печка тази зима
и прозрение за депутатите, че страдащи много има!
Проблясък нека озари душите - алчните!
Душа да се даде на лошите и на  бездушните!
И нека всеки знае и разбере задачите,
които ще помогнат кат народ да не изгубим се!!!

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??