Jun 22, 2012, 12:41 PM

Покажи ми 

  Poetry
506 0 0

Покажи ми

 

 

 

Покажи ми  импулс,

или поне зачатък на усмивка.
Искам да усетя ускорения ти пулс,

сгушена в мен под меката завивка.

 

 

Направи нещо, не стой така,

покажи емоция или поне ласка.

Животът е кратък, часовникът тиктака,

бъди себе си, не слагай маска.

 

 

Помниш ли? Когато подарих ти роза,

цветът ù бе  кърваво червен.

Посветих ти и стихове, и проза,

но останах аз неоценен.

 

 

Кажи ми, не бе ли изненада 
на романтична  вечеря да те заведа.

Стара ли е вече думичката серенада,

или цял оркестър да ти доведа.

 

 

Какво трябва  да правя,

все нещо не достига.
Дали всичко на съдбата да оставя 

и да кажа стига.

 

 

Покажи ми импулс,

или прегърни ме с мъничко вълнение.

Нека да усетя ускорения ти пулс,

за мен това е вдъхновение.

 

 

 

 

22.06.2012г.

 

В. Николов

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??