Jan 27, 2009, 7:07 PM

Покажи ми любовта 

  Poetry » Love
1172 0 5
Ако поискаш можеш да ме имаш,
ако поискаш можеш да си с мен,    
само ако поискаш ще ти покажа любовта си,
само ако поискаш ще съм с теб.

Не виждаш ли, съсипан съм,
не усещаш ли как боли,
не чувстваш ли как тежи,
когато пак изричаш лъжи.

От сълзи без очи останах,
болката накара ме да избягам,
ревността погуби разума ми,
а ти разби сърцето ми.

Но аз все още те чакам,
все още се моля да се върнеш,
да ме целунеш, да ме прегърнеш,
да покажеш, че можеш да ме обичаш.



© Чочо ИсТинкОв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??