Покана за Вечността
на С...
Аз имам чуден малък Остров
там някъде в небето –
ела ми някога на гости,
случайно ли не си заета...
Не мога да ти обещая
комфорта на дворците земни,
но миговете във Безкрая –
повярвай ми: ще са вълшебни...
Ех, тесничко и там, при мене,
не може да се легне даже
и над безбрежната Вселена –
прегърнати ще се окажем!...
... Но всеки миг щом бъде Вечност
ще бъде вечна любовта ни –
в Страстта, с която ни привле́че
и за безсмъртие подкани...
22.05.2021.
© Коста Качев All rights reserved.