Когато легна в покоя
В сянката, не плачи
Мисли за мене, като за Тоя
С който времето си подели.
Когато въздуха ти замирише
На някой аромат познат и скъп
Огледай се около теб и усмихни се
Това съм аз, но съм без плът.
И някога, когато се намерим
Отново ще си спомним за преди
За всеки миг прекаран заедно ще се помолим
Усмихвайки се, не тъжи.
© Hristo Hristov All rights reserved.