Nov 22, 2012, 12:09 AM

Полет сред спомени 

  Poetry » Love
552 0 0

Отлетяла, преживяна

скитам се сама.

Изоставена и неразбрана

пак е моята душа.

 

Бродеща сред улиците непознати

сред разноцветните листа,

търся предишните лица познати,

но откривам само себе си чрез самота.

 

Навярно само се залъгвам,

навярно това е просто моят сън,

с полъха на вятъра застивам

на прозореца, гледаща навън.

 

Съдбата ме преследва

и с тихи стъпки след мене тя върви,

но аз не се обръщам, нали така ме посъветва:

"Само напред ти върви!"...

 

... И така приключих своята разходка,

събрах опаднали листа в торбата "Спомени",

забравих аз познатите лица,

но срещнах своята съдба...

и отсега нататък само с нея ще вървя.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??