Ще доплувам до теб
като спомен забравен,
като допир, отнет
от мига изоставен!
И ще бъда вълна
с най-горещите устни,
ще те милвам в дъжда,
като мрак ще се спусна!
А над нас ще заспи
синьо-бяла безбрежност...
В моя сън остани,
полудяла от нежност!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.