Всяка секунда боли с твоето име,
дните са нощи, а нощите дни,
през времето надникни – погледни ме,
каква бях за теб? Само това ми кажи.
Нищо не искам – тясно е за двама,
просто ела и ми се усмихни,
името ми издълбай в късче стомана
и моля те, само със теб го носи...
01.09.2015
© Teddy Daniel K. All rights reserved.