Jan 16, 2008, 1:03 PM

Помниш ли?...  

  Poetry » Love
766 0 3

    ПОМНИШ ЛИ?...

ring my bell... ring my bell

ring my bell... ring my bell

Когато ме обичаше?...
Помниш ли...
Когато бяхме само аз и ти?
Помниш ли...
Последното ни лято заедно?

Аз ги помня, защото това
е, което ми остана след теб!

Твоята обич беше толкова силна,
че ме опустоши без жал!
Целувките ти ме оставиха без дъх!
Погледът ти ме заслепи!

И сега ми остана само спомена -
за онова лято, в което бяхме само
АЗ и Ти...
но дойде времето, в което да го пусна
да отлети, както направи ти...
БЕЗ ЖАЛ!!!

© Симона Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??