Feb 27, 2011, 12:52 AM

Помниш ли 

  Poetry » Other
714 0 5

Помниш ли

онази светлоока Дързост?

Нахакано към теб вървеше,

в шепа стиснала потребност

от безусловност

и от истинност.

 

Помниш ли

походката на горда амазонка,

как впримчваше минутите в агония?

Прострелваше с най-тъмното в очите си

и пиеше до дъно

непотребни предисловия.

 

Навярно помниш

как егото съблече. Като риза.

Ненужно - хвърли го на пода.

Прекрачила в мечтата ти до сбъдване,

безсрамна бе.

И беше гола.

 

Навярно помниш…

Протестираше със вик часовникът,

стрелките си от ярост даже счупи.

След всичките мълчания в душата ти,

с дихание на пролет,

просто я отключи.

 

© Лъки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??