Nov 17, 2009, 9:55 AM

Помниш ли 

  Poetry » Love
504 0 3

Ти помниш ли тихия полъх на лятото

с мирис на тъмна череша?

Вишнев полен, по клепките лепнещ,

на реката - любовната песен?!

 

Ти помниш ли нежния бриз на морето

и ласките, нежно докосващи?

Помниш ли? И следите

по мокрия пясък - влюбени, тичащи...

 

Ти помниш ли нашия остров сърдечен -

тайнствен бряг, по ръба на сърцето?!

Помниш ли тихия пристан на времето,

във ръцете ни спряло да си отдъхне?

Прошка за минало търсещо,

                      обещаващо обич за утре?

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??