Mar 20, 2011, 2:20 PM

Помниш ли? 

  Poetry » Other
572 0 2

 

 

       Кажи ми, помниш ли Свищов

       и оня

       септемврийски ден,

       във който пламенна любов

       разцъфна в тебе

       и във мен?

 

       Кажи ми, помниш ли Свищов

       и уличката

       към брега,

       как в ритъм непознат и нов

       туптяха

       нашите сърца?

 

       Кажи ми, помниш ли Свищов

       и празниците

       на смеха?

       Не те ли вика с нежен зов

       и шепот

       там една река?

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нежно, красиво и носталгично ! Определено се помни такова нещо Поздрав, харесах!
  • Харесах!
Random works
: ??:??