Jun 18, 2017, 2:21 PM

Помощ! 

  Poetry » Civilian
312 0 3

Да се „опèриш“

на управляващ -

и се превръща

в теб уволняващ.

 

На свободата

се уповаваш,

но се нахалост

опустошаваш.

 

Песен изпята

в робска верига

само на книга

е Свободата.

 

...................................

 

ЛЮБОВ!... Човек

е на колèне и светът

осатанèн е...

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??