Nov 17, 2009, 11:01 PM

Поне се мие сам 

  Poetry » Humour
412 0 3

(из цикъла "Вицове в рими")


- Не мога вече, мила, всеки ден
 все същото - все търкам, чистя, мия,
все кофата с парцала е до мен.
Пред мивката с немитите чинии
гъбясах вече – тъжно се оплака
една жена на своята колежка.
- Представяш ли си, всичко мене чака -
 прозорци, плочки, купчината дрешки,
нахвърляни във коша за пране...
- А твоят мъж? – колежката попита.
- А, само туй ми липсва. Той поне
си мие сам ръцете и очите.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??