Ако знам,че ще си вечно жив,
бих дарила красотата си.
Ако знам,че ще си все щастлив,
продала бих душата си.
Не моля да ми даваш във замяна,
не моля и да си до мен...
Една усмивка вяла бих избрала,
страстта във мен да потуши...
Една последна дума на раздяла,
ще спре горещите сълзи.
...аз искам толкоз малко...
Поне това ми дай и си върви!
© Весела Йотова All rights reserved.