Понякога
Понякога се губя в тайни лабиринти,
в съзнанието ми бледнеят още празни сенки.
Понякога се спирам на чужди кръстопъти
и в тях съзирам свойте някогашни грешки.
Понякога е трудно да избирам
какво желая и какво да търся.
Аз в нищичко, което правя, не намирам
себе си - а искам да се преоткрия.
Понякога усещам в себе си тревожност
и страх неориентиран в гърдите ми тупти...
Унесена съм в тиха безнадеждност
и там във нея - ТАМ СИ ТИ!!!
© Тинка Найденова All rights reserved.