Редовно усмихнат,
греховно щастлив,
взира се лошо
в пореден ден крив.
Безпределено засмяна,
не без промяна
смее се съдба
с поглед див.
Срещна ги двама,
той я видя,
тя се обърна, усмихна,
запя.
Така се събраха
и ден подир ден
минаха години
на любовта във плен.
Холивудска история. Омръзнала вече.
Любовта не се печели.
Тя се краде.
Сърцето веднъж копнее ли,
и меч не ще го спре.
И всяка творба има своя край,
не е лесно,
знай.
Обичта не свършва
с холивудски финал.
Понякога.
© Красимир Неделев All rights reserved.
Сърцето веднъж копнее ли,
и меч не ще го спре.
Харесах!
Дерзай!