Jan 27, 2007, 5:49 PM

Понякога 

  Poetry
841 0 8
Понякога до болка се обичаме.
Понякога се мразим и искри хвърчат.
Понякога очи в очи се вричаме,
че няма кой на любовта да сложи кръст.
Понякога е толкова абсурдно.
Понякога не си с мен щастлив.
Понякога сълзи неволно бликат,
защо не спират да текат?
Понякога до лудост се ревнуваме.
Дори да няма повод - ей така.
Понякога като Мадона ти танцувам
и като паяци оплитаме тела.
Понякога е толкова прекрасно.
Понякога си просто божество.
Понякога целуваме се страстно.
И за света около нас - май все ни е едно.
Понякога тъй силно те обичам,
Че мисля си: на този свят,
ако пък някога си тръгнеш
ще мога ли отново да се влюбя пак.
Ще мога може би, ала едва ли.
Ще бъде същото. Кажи?
Понякога за тебе ще мечтая.
Несъвършеният, но съвършено истински.
Нали?

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??