Dec 12, 2021, 7:42 AM

Понякога 

  Poetry » Odys and poems
326 1 2

 

 

Понякога...

си пожелавам самота...

Понякога в душата ми е тишина...

Понякога е панаир

и фоерверки...

Понякога заря е от идеи...

Понякога море от мъка ме залива...

Понякога... животът ми прелива...

Понякога... е всеки ден...

Животът ми цъфти и прецъфтява

Заспива и събужда се...

Открива и забравя...

Понякога е ден...

и слънцето искри...

понякога е нощ

душата ми сълзи...

Понякога е всеки ден...

от нашият живот...

Букет от рози, момини сълзи

и хризантеми...

 

Valentina N.V. Mitova

11/12/2021

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??