Feb 27, 2024, 8:43 AM

Понякога 

  Poetry
90 1 1



Понякога греша и е нормално.
Понякога съм даже нетърпим.
Понякога изказвам се банално.
Понякога съм истински раним.

Понякога дори и не разбирам.
Понякога съм лош, като война.
Понякога и в себе си се взирам,
да търся само главната вина...

Понякога в съня си не заспивам.
Понякога не ща и да раста.
Понякога и в глупостта се взирам,
но никога не ще я разбера...

Понякога съм гневен и намусен.
Понякога усмихнато летя.
Винаги обаче ще се уча,
трудностите сам да ги реша.

Понякога е дума, за да мога
да не изглеждам толкова раним.
Понякога е винаги и много.
Понякога съм адски непростим.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вдъхнови ме... Дано нямаш против да добавя един куплет.

    Понякога и вас не ви разбирам
    и вадя тъмни очила.
    С поглед слънцето пробивам...
    Виновно е..., че днес изгря!
Random works
: ??:??