May 24, 2007, 7:59 AM

Понякога 

  Poetry
659 0 2



Понякога се чувствам самотна
и искам ти да си до мен.
Понякога сърцето ми тъжи,
за да види твоите очи.
Понякога те моля: "ОСТАНИ!",
но ти си тръгваш. . .
и аз, обляна във сълзи,
се моля: "Разбери,
обичам те - не мога да го крия.
Знам, за тебе съм една!
Знам, че утре друга,
много по-добра.
Но спомняй си за мен,
когато всичко в тебе е мъгла,
че само аз сърцето си ти дадох,
а ти със мен се подигра. . .

© Дани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??