Mar 14, 2009, 11:13 PM

Понякога 

  Poetry
767 0 3

 

 

 

 

                                      "Понякога съм толкова добра..."

                                                                   П. Дубарова

 

 

                          Понякога съм толкова сама. 

 

                          И да крещя и да мълча,

 

                          сама съм.

 

                          И да се надскачам в мисълта

 

                          и да се взривявам от тъга,

 

                          сама съм.

 

                          А и Адам дори сменил е рая с края,

 

                          но не какъв да е, а споделен...

© Диана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??