May 14, 2016, 10:29 PM

Понякога се губим... 

  Poetry
487 1 14

Понякога се губим в Пътя Прав,

а във изгубени Пътеки се намираме,

настъпили случайно цъфнал Грях

до Корена на Себе си се спираме...

 

И чуваме се в тишината на Страха,

когато Съвестта ни се надвиква.

Понякога под камъка на неочаквана Лъжа

намираме най-чаканата Истина...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??