Jun 2, 2009, 11:46 PM

Понякога се случва и това 

  Poetry
624 0 3

 

 

„Понякога се случва и това -                         

без думи, без да питаш, без да искаш,          

да срещнеш погледа на  някоя жена              

и да не спреш за нея  да  си мислиш.”    

        

Така ми каза ти онази нощ,                                

когато бяхме скрити под дърветата                 

от  вятъра студен и лош,                      

от погледите завистливи  зад пердетата.

 

Така ми каза - през целувки луди,                       

така - през радостни сълзи, през шепи смях,                  

но само че пропусна другото,                         

което  днес самичка го  разбрах -                  

 

понякога се случва и това -                                    

без думи, без да питаш, ”без да искаш"                  

да си отидеш  ти от някоя жена                                  

и повече за нея да не мислиш...   

© Мирабел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • То за "наивния реализъм" няма време, но щом казваш, че е фикшън ще го оставим така.
  • Сертов,леееко ми е минало времето да творя в стил "наивен реализъм".
  • хХх, още началото предопределя края

    Поздрави!!!

    И съболезнования, ако така си получаваш уроците.
Random works
: ??:??