Nov 29, 2008, 12:25 AM

Понякога ще те крада!... 

  Poetry
688 0 3
 

Времето е твърде мимолетно -

затова крада моментите...

За да ги съхраня!...

Не мога да си позволя

да губя безвъзвратно

всичките отминали усмивки...

Да бъда куха болка,

да умирам вечер подир вечер,

без да вкусвам от деня...

 

Времето е твърде мимолетно -

затова крада моментите...

за да ги съхраня!...

За да те имам винаги до мене,

щом започна да затъвам

в тъмната ми безнадеждност...

 

За да и в спомена усмихваш ме,

понякога ще те крада!...

............................................................

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??