Jul 19, 2012, 1:49 PM

Понякога те виждам на улицата… 

  Poetry » Love
595 0 2

Понякога те виждам на улицата

и забравям, че съм те забравила,

и искам да те върна към безумиците,

както някога отдавна правих.

 

Понякога отново ми се иска

да прекрачваш думи заради мен, 

и колкото и да е ясно, че не ни е писано, 

да оставаш след всяка наша нощ зашеметен.

 

Понякога искам да хвана ръката ти

и да те върна години назад, 

когато докато по-подходяща от мен чакаше,

ме обичаше повече от целия свят.

 

 

19.07.2012г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??