Feb 1, 2019, 12:41 PM

Попитаха ме 

  Poetry
149 0 0

Попитаха ме:

Какво прави днес?

Отвърнах:

Триъгълници броих...

Отсечки три, в три точки се пресичат...

И уж, отсечки са и си приличат,

а всъщност толкова са те различни,

но все пак в точка една,

една с друга се засичат...

И с хората ли е така...?

И уж, хора сме, а сме различни...

Във всеки кодиран код е, ДНК –

Божествен код, заложен ни от Бог,

но не си приличаме...

Попитаха ме: Какво прави днес?

Отвърнах им: Триъгълници броих...

А утре?

Утре ли?

Утре ще броя звездите...

 

01-02-2019 год. 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??