Apr 7, 2021, 7:13 AM

Пораснали мечти 

  Poetry » Civilian
335 0 2

Пораснали мечти

Като дете, тя си мечтала да стане принцеса,
в която да се влюби принцът с бял кон.
Отдавна не питала, мечтите ѝ детски къде са,
откакто е срещнала мъж без титла, без трон.

И така те живеят ден подир ден,
не в дворец, а в малка стая, с обич, с надежда.
Подреждат в албум всеки миг споделен,
от снимките любовта ги поглежда.

И когато попитат жената, дали е щастлива,
далеч от детската си мечта?
Тя отговаря с усмивка красива,
че жената принцеса е щом я срещне любовта.

Явор Перфанов©
06.04.2021 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??