Feb 10, 2008, 5:11 PM

Поредният слепец 

  Poetry
715 0 3

Не виждаш ли? Нима не разбираш?

Тези устни искат целувка! Молят!

Защо внимателно не се вгледаш

в тези очи, които безмълвно говорят?

Не чуваш ли? Нима не съзнаваш?

Всяка моя фибра чака да ме докоснеш... Моли!

Е, защо просто не ме докоснеш?

Да... Не! Чакай! Спри...

Не искам подаяния! Не искам лъжи!

Давам ти всичко и не искам по-малко...

Не мога... Не искам... Прости ми!

Разбери! Когато обичам, обичам горещо!

Можеш ли да ме обичаш така?

Ако можеш остани, ако не... Върви си!

Не разбираш ли? Защо ме гледаш така?

Нима не заслужавам такава любов... Иди си!

Мълчиш... горчива тишина... Поредният слепец!

Поредният красив лъжец...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??