Mar 1, 2012, 2:56 PM

Порив 

  Poetry » White poetry
804 0 7



ПОРИВ

 

 

Свенливо кокиче -

нежно момиче…

Капчица вода -

блян за светлина…

Порив чист -

за свят лъчист…

Непорочен копнеж -

сред сняг и скреж…

Плаха искрица -

ясна зорница…

Нежно белее -

за обич копнее…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??