Aug 9, 2009, 9:45 PM

Поривът на любовта 

  Poetry » Love
1218 0 16

                                 ПОРИВЪТ НА ЛЮБОВТА                                           

 

                                                              На... (отново на теб)

 


Ти ме откри сред тъгата на толкова хора,

привлече ме само с няколко реда

и потънал в своята тежка умора,

там, в твоя свят ме отведе!

 

 

Беше топъл, слънчев и усмихнат ден,

с аромат на късни пролетни цветя,

бях от тебе силно запленен,

оттогава аз не спирам да летя!

 

 

При всяко вдишване на нощната прохлада

поглъщам твойта нежна топлина,

вкусвам всичките целувки със наслада,

предавам се на порива на любовта!

 

 

 

 


© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??