Nov 3, 2006, 12:02 PM  

Порно 

  Poetry
6220 0 5

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Лежа усамотен и се препичам,

край езерце закътано в гората,

а в мислите си  трескаво събличам,

от тебе дрехите и просвам те в тревата.

 

На хълбок си и палеща въздишка,

отронват устните ти жадно,

а мойта палава и крива “пишка”,

те поздравява вирната нахално.

 

През борчето, което хвърля сянка,

прокрадва се мек слънчев лъч, игрив

и дипли се, по къдравата “мрянака”,

между бедрата ти, възбуден и щастлив.

 

По пъпчето ти, галещо листенце,

отронило се, кой знай, от къде,

като езиче плъзва се – в местенце,

където и на мене, ми се ще!

 

Развратен вятър попилява ти косата,

със порив, ала после укротен,

засмуква нежно на гърдите ти зърната

и плавно ги полюшва, упоен.

 

По ханша ти, сребристи капки мокрят,

покапали от росната трева,

целуват кожата ти и като се стоплят,

извиват се на струйки, към гърба.

 

Зад тебе, пън наднича в храсти –

разгръща ги, пробождайки ги с клон,

оглежда те и сигурно със страсти,

жадува те, по-сладка от бонбон.

 

До пъна дрян, се е навирил здраво

и червенее в пищен яд,

че няма как в желание кораво,

да те достигне стръвно, изотзад.

 

А ти, неподозираща “играта”,

разгаряща се пламенна край теб,

с ръка погалваш ми снагата,

а моята, е в мекия ти жлеб.

 

Звъниш и гукаш ми, като камбанка,

ухото галиш ми с език и стон...

Но, точно тука сладката ми дрямка,

отлитна някъде, като балон.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здраво! Ник! Това е за възрастни хора. Ако те надуши баба Ена, къде се разхождаш, може да ти издърпа ушите и да те докладва на майка ти!
  • КУЛТ ! (rofl)
  • Бях за миг в тази горичка даже Изключително живо и оживяващо. Чак не ми се четат сега "дълбокомислените преживяваници"
  • Браво!
  • Странни сънища те спохождат.
    Закодирай си канала и ... вземи
    филмче от романтичните комедии
    А стиха много правилно си го озаглавил ...


    Поздрав и усмивка.
Random works
: ??:??