Apr 12, 2007, 3:21 PM

Поробен 

  Poetry
890 0 5
 

Поробен

 

 

Уморих се от твоето взиране.

То направи света непрогледен.

Уморих се

да те намирам

постоянно потънал във страх.

Този страх влиза с тебе във стаята,

вместо тебе говори със хората,

вместо тебе работи,

сънува,

вместо теб стиска силно ръката ми.

Вместо теб ме целува.

С одеало от страх ме завиваш,

щом се сгуша в леглото до тебе.

И не можеш да ме усетиш.

Вместо теб ме докосва страхът.

Уморих се да бъда икона

на греха

в твойта тясна вселена.

Върху своя олтар на страха

ти отдавна пожертва и мене.

 

11.04.2007

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??