С теб съм, в този ден дъждовен.
Дъждът измива кални следи.
С теб съм, в този свят лъжовен.
Няма дъжд, който мие мечти.
С теб съм. Светът ни завижда.
Невидял досега любов като нашата.
Забрави Жулиета, Ромео и другите,
убили любовта с отрова от чашата.
Порочни мисли в мечтите си имам.
Порочни думи изричам на глас.
От любовта, само красивото вземам.
Любовта над мен има винаги власт.
© Ник Желев All rights reserved.