Jun 24, 2008, 9:52 AM

Портрет 

  Poetry » Love
642 0 11

                                           Портрет

                                                                                             (на Роси)

     С нежната сила

          на вятъра

      нарисувах

          най-белите облаци.

 

      С нежния порив

           на ласката

       нарисувах

           лицето ти.

 

       С огън от мъжката страст

      изваях снагата ти.

        Закичих и стръкче дъга

       - за мечтите ти.

 

        С мекота от водата

      докоснах сърцето ти

         и го настроих

       с ангелски песни.

 

       И СЕ ВЛЮБИХ ВЪВ РАЯ ТИ!

 

     

© Борислав Пелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??