Sep 21, 2010, 1:56 PM

Портрет на момиче в безглаголен цвят 

  Poetry » Other
834 1 30

Слънчевоискрена,

щедра, разлистена,

зеленооко добра,

палавонежна,

пясък крайбрежен,

ручей сред сънна гора.

Стръмно наклонена,

мисъл отронена

в стон от проплакал капчук.

Пристъп на волята,

дръзка и гола,

безцеремонна -

напук!

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??