Jul 4, 2012, 1:23 PM

Посети ли ме 

  Poetry » Phylosophy
508 0 0

Аз съм измамникът от "АЗ",
остров, липсващ от атласа,
защото той е вътре в мен
и аз на него всеки ден.

Ти си свободната "ЛЕТИ",
не зная как острова откри,
нека илюзията да си върви,
тръгвам там, където си и ти.

Искам теб, единственото мое,
и всичкото мое да е твое,
когато притискам те в нощта,
да сънуваме двама във съня.

Утрото волно телата ще дели,
няма за теб заключени врати,
но с мисли ще те придружавам,
да получа каквото заслужавам.

Аз ще бъда в твоето "Аз" ,
ако ти хареса да сме "Нас".
Това ще бъде нашето място -
за нищо няма да ни е тясно.


Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??