Nov 3, 2021, 2:58 PM

Послание 

  Poetry
236 0 1

Послание

 

…изглеждаше добре,

когато те видях,

поне на мен така ми изглеждаше.

Но само ти знаеш

какво ти е отвътре

…само ти знаеш.

Моля те, аз искам да помогна,

да се опитам да ти вдъхна надежда,

да напълня отново празния бокал с любов

и да те накарам да пиеш до дъно.

Чуй, трябва да повярваш отново в себе си

това е единственият начин да се спасиш.

Да, точно така,

да се спасиш и избавиш от отчаянието,

да го захвърлиш в най-далечния, тъмен ъгъл

и да се отърсиш от него.

И знай, че след всичко това

ще става все по-хубаво.

Аз ще бъда до теб, ще те държа за ръка,

ще ти помагам да се изправяш,

но първо, първо трябва да ми позволиш

да застана до теб.

Да те целуна, да те помилвам и да те обсипя с нежност,

а любовта

сама ще дойде накрая

и ще озари както Вечерницата небето,

и цялото ти сърце,

за да може да възкръснеш като феникс

и отърсвайки се от пепелта

да покажеш на всички,

че изглеждаш превъзходно добре.

 

RDP

© Радослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Жените най-много бягат, когато ги гонят. Ти много работи искаш, но дали тя иска тези неща точно от теб? Обсебващо ми звучи.
Random works
: ??:??