May 29, 2008, 2:32 PM

Послания 

  Poetry » Love
967 0 17

Kартината е огледало на душата ми.

(Очертавам я самотно със сълзите.)

Сама рисува четката в ръката ми.

(Следвана от цветното в мечтите.)

 

 

Пролетното хич не ми е весело.

(Аз харесвам лутащите улици.)

Миризма от спомени навяват те,

събрали пак старите безумици.

 

 

Едни и същи вечер са ми мислите,

побрали в себе си онез илюзии.

Обичам пролетната нощна песен,

която пак във миналото връща ни.

 

 

С любовен поглед аз нежно те изпивам,

навяваш ми среднощни пак желания.

Дори и мислено пред тебе се разкривам,

изпращайки отново своите послания.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??