Aug 20, 2005, 11:56 PM

последни думи 

  Poetry
1112 0 1

пада нощ,настъпва мрак
сърцето кърви,и заплаквам пак
сълзите не спират,а силно кървят
душата ми плаче,а мечтите горят
изхвърли ти последната надежда
за радост без капка сълзи
остави в сърцето ми рана
и изглежда вечно ще кърви
прости ми,прости,че те обичах аз
и в спомени се връщам пак за нас
но прости,аз простих ти,
за всичко,
което ти ми причини!

© Ася Х All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??