Jun 8, 2020, 12:25 PM

Последно дихание 

  Poetry » Odys and poems, Other
916 2 1

 

Наведох се, откъснах те и се изправих,
почувствах болка, а теб обля те топлина,
когато осъзнах, какво все пак направих,
животът твой, облян в кръвта ми отлетя...

 

Не знам дали внимание аз търся,
но грешка е, макар че няма верен път,
егоистично е, да крия аз не дръзвам,
о да, банално е, но силен е зовът...

 

Трудно е да гледаш как животът си отива,
пламък гасне, отлита нещо, далече там,
не мога да издържам в тази болка сива,
накрая вярвам, винаги оставаш сам...

 

Николай Цветинов (Meddle), 2008

Между Демони и Божества (XVI)

© Николай Цветинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??