May 17, 2011, 8:59 PM

Последно сбогом 

  Poetry » Other
1035 0 3

 

 

В ковчега ти положени цветя...

Дори венецът тихо се подсмихва.

Отиде си, открадна те света,

а след теб остана много тихо.

 

И го няма вече звънкия ти глас,

до мен в ухото тихо да прошепне. 

Отиде си, настъпи твоят час,

а след теб отеква само ехо.

 

И спомени и мигове във мен тъжат.

Безброй въпроси тихо се размиват.

Дори сълзите не можаха да те спрат

и да те върнат, да не си отиваш!

 

 

Последно сбогом!!!

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??