Mar 22, 2007, 8:48 AM

Последно сбогом 

  Poetry
676 0 2

Исках повече от всичко да ме обичаш...
Ала вече не си ми нужен...
Вече искам да живея...
Да чувствам всяка секунда,
да виждам всеки момент и да го изживея...
Свободна...
Видя ли? Мога и без теб...
И животът ми съвсем не е празен...
Може би твоят е... не знам и не искам да знам.
Сега знам какво е да усещаш въздуха,
който вдишваш, как си намира път
във всяка клетка... и чувстваш живота...
Как можах да бъда толкова глупава
да се откажа от този свят...
Как можах да поискам да свърши този рай?
Но вече не...
Смея се - виж!
Благодаря, че направи от мен това!
Но знаеш ли,  аз съм по-добра от това!
По-добра от теб, по-добра от лъжите.
По-добра от онова, което искаше ти,
и по-добра от онова, което трябваше да бъда!
Сега без теб ще живея един нов, красив,
изпълнен с радост и топлина живот,
в който ти няма да се върнеш.
А дори и някой ден да се появиш
на вратата, тя просто няма да се отвори.
Аз съм по-доброто нещо,
от онова, което не очакваше да остане!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??