Jun 26, 2015, 10:46 PM

Последно танго 

  Poetry » Love
900 1 5

Христина РАДОМИРОВА
Румен ЧЕНКОВ

ПОСЛЕДНО ТАНГО

"Усмихваш се, когато те погледна.
Очите ти излъчват топлина.
Не си личи, че срещата последна
е между мен и най-красивата жена."


"Една любов така не си отива! 
Не казвай нищо - просто замълчи...
Жаравата в сърцата ни е жива, 
и грешници са нашите мечти!"

 

"Но ний мълчим. Говори тишината...
за грешните, за пропилените мечти,
затуй, че непотребна е вината,
че в този миг сме важни аз и ти."

 

"Единствен миг - и кратък и безкраен...
Душите пак са сбрани във едно. 
Танцуват в ритъм страстен и омаен -
последното във времето танго!"

 

"След него само спомен ще остане
за любовта, горяла между нас.
Но ще гноясат тежките ни рани,
ако родим омраза в този час."
07. 05. 2015 г.

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??