Нощта със себе си ми носи спомени,
за влюбените ни погледи,
за красивите ти кафяви очи,
за миговете ни, изпълнени с мечти.
За прекрасните ни моменти,
за часовете като от филмови ленти.
За всяка изпята за мене песен,
за всеки миг истински чудесен.
За всеки текст написан,
за всеки спомен от тебе описан.
За всеки нежен звук, който създаде,
за щастието и любовта, която ми даде.
За всеки ред, който за тебе пиша,
с послепис: ''Обичам те'' ще се подпиша.
© Лилия All rights reserved.