Aug 31, 2011, 1:29 AM

Послушната Михаелка 

  Poetry » For kids
573 0 1

                                                                               на Мими

 

ПОСЛУШНАТА МИХАЕЛКА

 

Наш'та Михаела
много книги чела.

И много поумняла.

Зеленчуците си яла!

 

Толкоз е послушна!

Искам да я гушна!

 

Ех, написах стихче в рими

за мойта сладка Мими!


Ралица Костова

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??