Dec 29, 2007, 10:07 PM

Поспри се време 

  Poetry
1182 0 14
 

                На денонощието, в най-хубавия час,

                когато слънцето с луната се целува,

                усещам... Време, ти летиш  край мен,

                поспри се, накъде пътуваш?...

                Не ме оставяй пак във самота,

                със болката стаена във  душата,

                ела, вземи ме, за да полетя,

                 дай ми крилете на копнежа и мечтата...

 

 

© Вероника Валери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??